HC Zalău a spus „adio” cupelor europene

Deşi venea după un rezultat favorabil obţinut în faţa formaţiei HCM Roman, tot pe teren propriu, echipa pregătită de Gheorghe Tadici nu a reuşit să se impună şi în duelul de sâmbătă, în faţa Universităţii Cluj, pe care l-a pierdut cu 25 – 26, după ce a condus la pauză cu 15 – 11

Şansele sunt aproape nule ca HC Zalău să mai prindă un loc de cupă europeană la finalul acestui sezon, după ce a pierdut sâmbătă dimineaţa, pe teren propriu, cu scorul de 25 – 26 în faţa Universităţii Jolidon Cluj. Pentru a mai putea ocupa locul cinci la finalul campionatului, formaţia pregătită de Gheorghe Tadici este obligată să se impună sâmbătă pe terenul echipei din Roman, iar romaşcanele să obţină miercuri cel mult un punct pe terenul clujencelor.
Prima parte a partidei de sâmbătă a fost una aproape perfectă pentru echipa lui Tadici, care s-a aflat aproape tot timpul la conducere, iar la vestiare a intrat cu avans de patru goluri, 15 – 11 la finalul primei părţi. Jocul în apărare a funcţionat bine, iar pe atac, Constantinescu a fost „omul” de gol al echipei zălăuane. Accidentată la finalul partidei de miercuri, cu HCM Roman, Crina Pintea a evoluat în duelul de sâmbătă, iar în prima repriză a făcut-o, şi ea, destul de bine.
De la vestiare a ieşit, parcă, o cu totul altă echipă. În jocul formaţiei zălăuane nu a mai funcţionat nimic, iar HC Zalău a marcat doar patru goluri în 20 de minute, timp în care Clujul a dus scorul la 21 – 19. Căzute parcă psihic, handbalistele pregătite de Tadici nu au mai reuşit să revină până la sfârşit, iar înfrângerea la un gol, 25 – 26, a fost greu de digerat la final atât de jucătoare, cât şi de conducerea tehnică şi administrativă.
HC Zalău: Mihaela Mureşan, Adina Mureşan, Florina Ciobanu, Andrada Pop, Andrada Trif (4), Maria Bardac, Crina Pintea (4), Roxana Varga, Georgiana Ciuciulete (6), Roxana Rob, Veleria Motogna, Claudia Constantinescu (10), Ana Maria Şomoi (1). Manager: Gheorghe Tadici
„U” Jolidon Cluj: Ana Maria Măzăreanu – Ştefania Florea, Elena Paraschiv (5), Raluca Mihai, Irina Ivan, Florina Chintoan (7), Cristina Laslo, Andreea Tetean (2), Mihaela Ani Senocico (3), Laura Popa, Simona Vintilă (8). Antrenori: Horaţiu Paşca şi Ioan Ani Senocico.

One Thought to “HC Zalău a spus „adio” cupelor europene”

  1. adevarul care se vede

    La cat interes prezinta, nici nu merita acest judet si oras cupen Europene . E prea mult . Alte orase mari nici nu pot sa se apropie cu gandul de asa ceva .. Iar hotii din Bucuresti de la FRHandbal au trimis cu tema pe cei doi mizerabili cu fluier ! O rusine de arbitraj !

Leave a Comment